مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جهاد

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز. بنده در سال 97 زمین کشاورزی را بدون جواز دیوارکشی کرده و یک بنا 120 متری ساختم در 3500 زمین جهاد از طریق حکم دادگاه تخریب کرد دوباره از سال 99 ساختم خواستم ببینم با توجه به اینکه از شروع بنا برای بار دوم سه سال گذشته جهادم یتونه حکم تخریب بگیره؟؟

پاسخ ها :

تخریب ملک توسط جهاد کشاورزی تخریب ملک مجوز جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی