مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. سال 96 یه 206 به مبلغ ده تومن از آشنایی خرید کردم که کل مبلغ را پرداخت کردم ولی در مبایعه نامه 9تومنش ثبت شده ولی تاکنون موفق به زدن سند نشده ام در ضمن سند به نام فروشنده نیز نیست ووی نمی تونه به هر دلیلی که من نمی دانم صاحب سند را راضی به زدن سند کنه. حال من نمی دانم چیکار کنم و از کی باید شکایت کنم و با چه عنوانی شکایت بشه؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید علیه کلیه مالکان قبلی اقامه دعوی کنید البته برخی شعبات تمامی قراردادهای دستهای قبل را با یگدیگر از شما می خواهند چون شرط صحت معامله شما، صحت معاملات قبلی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از فروشنده و مالک سند دعوای الزام به تنظیم سند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم گردد