مشاوره حقوقی رایگان - حق راه زمین کشاورزی

با سلام درود وقت بخیر.
خودم و عمو هام وعمه هایم حدوداً 30سال می شود که از زمین یکی از عموم رفت و آمد می‌کنیم.الان پسر عمویم راه 30ساله ای که می‌رفتیم رابسته.البته از لحاظ مدارکی داریم قانونی حق راه نداریم، ولی باوجود 30سالی که رفت و آمد داریم آیا به ما از لحاظ قانونی راه تعلق میگیردقانونی ،

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از لحاظ قانون اگر راه دارید بله درغیراینصورت شما مزاحم پسرعمو شده اید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق معبر در صورتی با اذن مالک بوده هر زمان میتواند رجوع از اذن نماید مگر با پرداخت وجهی این راه معبر اعطا شده باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه با اذن مالک زمین بوده باشد اگر در قید حیات باشد مانعی ندارد