مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی

سلام من یک تیکه زمین کشاورزی کاشت برنج از پدرم به من رسیده که 2 سال هست توش چیزی نداشتم که سفت بشه بتونم توش ساخت و ساز کنم مجوز و سند هم همون دو سال پیش گرفتم الان میخوام بفروشم برم خونه بخرم دوباره اومدن نقشه برداری کردن میگن نه میتونی بسازی نه میتونی بفروشی فقط برای کشاورزی استفاده میشه من الان چی کار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی مجوز تغییر کاربری برای زمین کشاورزی أخذ نمائید تا بتوانید نسبت به احداث بنا یا انتقال زمین توفیق حاصل نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تغییر کاربری اراضی کشاورزی نیاز به مجوزات خاص از ارگان های ذیربط دارد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

قابل فروش هست اما برای ساختن نیازبه تغییر کاربری دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالکیت زمین را دارید امکان فروش آن وجود دارد حالا برای ساخت و ساز بله مجوزهای خاص خود را می‌خواهد