مشاوره حقوقی رایگان - طلا دادم با سود آیا نزول حساب میشه یا نه

با سلام من سال 1401 مقدار 40 گرم طلا که مبلغ آن 100 میلیون میشد را به یک نفر دادم و ماهیانه 10 میلیون سود میگرفتم و قرارداد نوشتیم که 40 گرم طلا را برگرداند و فعلا به غیر از سود چیزی نداده آیا سودی که بابت طلا گرفتم نزول است یا نه آیا میتوانم کاری کنم چون پول طلاها رو نداره ممنون میشم کامل راهنمایی کنید مچکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید متن قرارداد مطالعه شود تا صحت آن بررسی و جهت استرداد راه های موجود سنجیده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تحقق جرم ربا شرایط خاصی لازم است
شما باید طبق مفاد قرارداد عمل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد مربوطه دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه جرم ربا بوقوع پیوسته است یا خیر، متن قرارداد است که تا حدود زیادی تعیین‌کننده می‌باشد.