مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از طلاق توافقی

با سلام خسته نباشید ببخشید منو خانمم دادخواست طلاق توافقی دادیم و برگه ای که نوشتیم رو به دفتر خدمات قضایی بردیم ک ثبت کنن.الان میخواسم بدونم اگه منصرف بشم از طلاق و نخوام خانمم رو طلاق بدهم ایا باز هم میتونه همسرم طلاق بگیره یا نه؟ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا این مرحله خبری از طلاق نیست و می توانید با لایحه ای از نظر خود برگردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طلاق توافقی خیر
لایحه تنظیم و به شعبه دادگاه ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با انصراف شما از طلاق توافقی، همسرتان نمی‌توانند نسبت به متارکه اقدام نمایند.

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

باسلام و احترام، بله میتوانید انصراف خودرا طی لایحه اعلام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فعلاً حکم طلاق صادر نشده است اگر توافقی است می‌توانید عدم توافق خود را اعلام نمایید