مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه قولنامه ای از همسر طلاق گرفته

با سلام
من سال 98 عقد کردم سال 99 با وام ازدواج و مقداری پولی که قرض کرده بودم یه خونه به قیمت 185 میلیون پیدا کردیم موقع قولنامه کردن قولنامه رو به اسم خانمم زدیم امضای بنده هم به عنوان شاهد زیر قولنامه هست بعد از چند ماه درخواست طلاق داد و طلاق گرفت من هنوز که هنوزه چون قول داده بودم قسط هارو بدم تمام قسط های خودم و خانمم که طلاق گرفته رو دارم و پرداخت میکنم یعنی میشه بگی تمام پول خونه رو خودم دادم
آیا میشه خونه برگردونم به اسم خودم یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تحت شرایطی ممکن است
اثبات مالکیت باید مطرح گردد