مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین و کارشناسی مجدد

آیا بعد از حکم قطعی دادگاه مبنی بر مستثنیات دین بودن ملک به دلیل قیمت کارشناسی اشتباه امکان درخواست مجدد و کارشناسی ملک وجود دارد ؟
ملک خانه ویلایی قدیمی در تهران و ارزش آن سه برابر یک آپارتمان 70 متری در همان محل است و خود زوج در آن ساکن نیست. چه راهکاری برای اثبات عدم سکونت یا کارشناسی مجدد ملک وجود دارد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
باید آدرس محل سکونت واقعی را اعلام کنید درخواست تحقیقات محلی کنید یا تامین دلیل ،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی درخواست تحقیق محلی داشته باشید می‌بایست آدرس مشخص شود