مشاوره حقوقی رایگان - دختر فراری

با سلام دوست خواهرم زنگ زده به بهونه صحبت کردن قرار ملاقات میگذارد و به دروغ میگه که فلان جا وسایل هام رو میخواهم بگیرم ما هم بردیمش بعد فهمیدیم با دوست پسرش قرار داشته و فرار کرده آیا پای بنده گیر هست؟ اگه خانوادش شکایت کنند؟ و جرمش چی هستش؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مسولیتی متوجه شما نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

متوجه سوال نشدم اگر جرمی اتفاق نیفتاده شما مسئولیتی ندارید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام خیر _ولی اینکارا ادامه ندهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در این مورد شما جرمی انجام ندادید و مسئولیتی ندارید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
من بدون داشتن اطلاعات دقیق نمیتونم به صورت کامل و شفاف به شما مشاوره حقوقی بدم، چون این کار نیاز به برطرف شدن یکسری ابهامات برای بنده دارد توصیه میکنم درصورت نیاز وقت مشاوره بگیرید.

با این حال، به طور کلی، در ایران دروغ گفتن و فریب دادن دیگران جرم محسوب نمیشه، مگر اینکه با هدف سوء استفاده یا کلاهبرداری انجام بشه. در موردی که شما شرح دادید، به نظر میرسه که دوست خواهر شما فقط برای ملاقات با دوست پسرش دروغ گفته و قصد سوء استفاده یا کلاهبرداری نداشته.

با این حال، اگر خانوادش بخوان شکایت کنند، ممکنه بتونن به خاطر جرایمی مثل تصرف غیرقانونی یا سوء استفاده از اعتماد علیهش شکایت کنند. این موضوع به شواهد و مدارک موجود و همچنین یکسری قوانین خاص در این زمینه بستگی داره.

بهترین کار برای تعیین دقیق وضعیت شما و اینکه چه اقداماتی میتونید انجام بدید، این هست که وقت مشاوره بگیرید.