مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر عوارض شهرداری بر میزان اجاره سرقفلی؟

ضمن عرض سلام واحترام.خسته نباشید.
سرقفلی مغازه ای را سال 99 خریداری نمودم با اجاره سالانه 70هزار تومان.ماهی 6هزار تومان.
سال گذشته پرداخت عوارض نوسازی شهرداری 12برابرشده ومالک آنرا پرداخته.چیزی حدود600درصدافزایش.
اینک قصد افزایش دارد.ومیگوید خودتان کلاه خودرا بکنید قاضی وافزایش دهید.نمی دانم چنددرصد افزایش دهم.آدم خوبی است ونمیخواهد زور بگوید.برگه عوارض را دیدم که 400هزارتومان شده 6میلیون تومان.مربوط به چند مغازه مالک میباشد. باتشکر از بازار همدان.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. از یک کارشناس رسمی دادگستری سوال شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر توافقی است و با عنایت به اینکه اختلافی در این زمینه وجود ندارد بهتر است به شکل دوستانه مبلغی تعیین گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به کارشناسان محترم رسمی قوه قضاییه مراجعه نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
طبق عرف محل یا توافق در غیر این صورت با نظر کارشناس تعیین کنید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از یک کارشناس رسمی دادگستری بپرسید