مشاوره حقوقی رایگان - ویزا با شرط خرید ملک

سلام وقتتون بخیر. نامزد من ادعا می کند برای گرفتن ویزای انگلیس برای بنده، خانه ای را در لندن به نام من زده، من هنوز مدرکی ندیده ام، به من گفته اند برای گرفتن ویزای 5 ساله تمکن مالی فرد مبنی بر دارا بودن ملک راه را آسان می کند. سوالم این است ایا ممکنه چنین نقل و انتقالی بدون امضای من صورت گرفته باشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما اگر اعتماد صد در صدی وجود ندارد بهتر است تمام توافقات شما صورتجلسه شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بهترین راه مطالبه و رویت سند مالکیت است.
موفق باشید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مدارک مبنی برخرید را به رویت شما برساند