مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

باسلام
بنده زوجم و به رای بدوی مبنی بر طلاق یک طرفه زوجه درمهلت 20 روزه تجدیدنظر اعتراض کردم .البته وکیلم لایحمو ارسال کردند.الان دوهفته تقریبا ازاتمام مهلت 20 روزه گذشته .
ازوکیلم پرسیدم استشهادیه روچه وقت بایدارایه کنم گفت عجله نکن وهنوزفرصت داری .باتوجه به اینکه هنوزشعبه تجدیدنظرمامشخص نشده
سوالم ازشما عزیزان اینه که :
سوال اولم؛تاکی فرصت دارم استشهادیه روبه تجدید نظر ارسال یاارائه کنم .
وبهترین زمانش چه موقع هست .
سوال دومم:بایداستشهادیه روازدفاترقضایی ارسال کنم یاخیربایدخودم حضورا به دادگاه تجدیدنظرتحویل دهم
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که شعبه تجدید نظر مشخص شد
دفتر الکترونیک

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

وکیلتان کارش را بلد است. وقتی شعبه مشخص شد ارسال بفرمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وکیلتان خود تخصص این کار را دارد نگران نباشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از مشخص شدن شعبه تجدید نظر استشهادی را از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه مذبور ارسال نمایید