مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی سرقت

شخصی رو به عنوان سرایدار معرفی کردم و سرایدار شد قبلن خودم اونجا بودم (باغ) بعد از من شخص دیگر که نمیدونم و بعد ایشون شخصی که من معرفی کردم
الان ایشون که من معرفی کردم به جرم سرقت دستگیر شده و چون فامیل بودیم من چند بار سر زدم و دوسه بار ایشون با من امد تا شهر به وسیله موتور سیکلت و اگر چیزی داشتن شیعی که مال مالک بود من اطلاع نداشتم و الان من به جرم مشارکت به سرقت احضار شدم
ایا پیامک هم مدرک حساب میشود و گوشی رو ریکاوری میکنن برای پیامک یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اصل بر برائته و اونها باید مستنداتی مبنی بر توجه اتهام به شما ارائع بدن،شما لازم نیست چیزی را اثبات کنین.
پیامکی که به نوعی بیانگر مشارکت احتمالی شما در سرقت باشه میتونه به عنوان یک مدرک باشه،میتونند از اپراتور تلفن همراه استعلام کنند ریکاوری گوشی نیاز نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله پیامک مدرک محسوب می‌شود و قابلیت استعلام پیامکهای گذشته با دستور مقام قضایی وجود دارد.