مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف قیمت کارشناسی بیمه با خسارت ماشین

با سلام
خودرویی با بنده تصادف کرده و مقصر میباشد.به بیمه ایشان مراجعه کردم 11 میلیون خسارت تعیین کردند.در صورتی که به چند مرکز تعمیرات خودرو مراجعه کردم میزان خسارت رو بین 25 تا 30 میلیون عنوان کردند.با توجه به اینکه برگه تعیین میزان خسارت را امضا کردم آیا میتوان اعتراضی نمایم؟ممنون میشم کامل راهنماییم کنید که این اختلاف قیمت رو بتوانم از بیمه بگیرم