مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

با سلام و تبریک سال نو
سال 95 یک شب همسرم حکم طلاق گذاشت جلوم یا خونه ام رو بازسازی کامل کن (میدان هروی -تهران) 80م با کلی قرض و وام خرج کردم کلید پریز رو وصل نکرده انداختم بیرون و دا ئما برام تو اداره مزاحمت اسرار زندگی فاش میکرد که بعداز 18سال سابقه بدون تسویه اومد بیرون یه مدت کرونا کار و درآمد نداشتم حالا هم کار مناسبی پیدا میکنم بعداز کلی خواهش و تمنا .میگن حساب بانکی نداری کد ملی مسدود هست .با این حال 5یا 6ماه نفقه نریختم سال 98ولی به بعدش رای دادگاه 500هزار تومان رای داده که من حداقل 1500با کارت امانی مردم میریزم و یا باج می‌خوان یا بارها پولم رو خوردن. همسرم کلیه وسایل نو بعنوان اجرت‌المثل و طلاق غیابی گرفت و حضانت بچه ها رو گرفت مهر یه شکایت کرده اقدام جلب نکرده فعلا ولی نفقه انجام داده از سال 98که همه فیش واریز دارم .درسترسی هم به همسرم و بچه ها ندارم فقط پارسال اتفاقی تلفنی مادرم گفته رفع مسدودی کن ولی واقعا پیگیری نمیکنن. با تشکر من الله التوفیق

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به اجرای حکم قانون هستید، زیرا احکام غیابی را سر سری گرفته و بهتر می بود در جلسات حاضر و دفاع مینمودید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید چون نامفهوم است