مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه از طرف کارفرما

با سلام. من از تیرماه 97 در یک کارخونه تولید سرویس خواب مشغول به رنگ کاری شدم و اونها من رو از اردیبهشت سال 99بیمه کردند و هیچ قراردادی با من ننوشتند الان هم بعد از این مدت خیلی راحت به من گفتند سرکار نیا .تکلیف من چیه ممنونم.چقدر به من تعلق میگیره. اصلا داستانش چی میشه. میخام شکایت کنم

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

اداره کار حتما شکایت کنیدنیاز به مشاوره تلفنی دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ حقوق و سنوات پاداش بیمه می‌توان شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود.

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید