مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین

سلام ما یه زمینی دارم که در کاربری فضای اموزشی قرار گرفته و از طرفی بنیاد مسکن میگه شما میتونید ساخت و ساز کنید یا بفروشیدش (یعنی در کل منظورش اینه زمین در اختیار ماست) ولی میگه که چون فضای اموزشی هست و ماهم میخواییم ساختمان مسکونی بسازیم براش اب برق و گاز نمیدن
ایا این درسته؟

پاسخ ها :

ساخت ملک در زمین با کاربری آموزشی کاربری آموزشی زمین ساخت زمین امتیاز آب و برق امتیاز گاز زمین