مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سرقفلی

با سلام
مغازه ای از مرحوم پدرم به من و برادرم رسیده که 7 سالی است اجاره سرقفلی سالیانه را ندادیم ، از آنجا که مالک هم در بسیار جلوتر ( بیش از 15 سال است ) فوت شده یکی از وراث برای فروش ملک به ما مراجعه کرد و ما سند خواستیم ، سندی را که آوردند معلوم شد مالک اصلی در سال 1321 ملک را فروخته! این در حالیست که مرحوم پدرم تازه سال 1351 سرقفلی را خریده و دائم به ایشان اجاره دادیم ! الان مالک واقعی خودمان را نمیشناسیم و نمیدانیم اجاره را به کی بدهیم و یا ملک را از کی بخریم . مالک قید شده در سند شخصیست که مالک عقب مغازه بود و ما آنرا از وراث ایشان قبلا خریده ایم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات سرقفلی و حق کسب و پیشه ملک است