مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا و اثر انگشت

سلام شوهرم در حالت مستی امضا و اثر انگشت خودش رو پای یک برگه زده که ملک که خریداری کردیم صوری واگذار شده و هرموقع صاحب ملک خواست باید ملک رو همسر من برگ دونه بعد از 8 سال این آقا شکایت کرده و این برگه رو برده دادگاه هنوز رای نیومده سوالم اینه ما چطور ثابت کنیم حالت عادی نبوده همسرم؟در ضمن برگه محضری نیست دستی هست هیچ شاهدی هم پاش رو امضا نکرده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سند فوق عادی و لازم الاجراست مگر که بتوانید خدشه‌ای قانونی بر آن وارد کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اصل اصالت صحت صحت قرارداد را تصمین میکند مگر شما خلاف آنرا اثبات کنید که بسیار دشوار است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با ادله متقن و محکمه پسند دلایل بطلان این برگه را ارائه نمایید