مشاوره حقوقی رایگان - قطع‌ نشدن بیمه سابق

سلام، من دختر هستم و حدود 3 سال است شاغل هستم و پیش از آن تحت تکفل پدرم بیمه درمانی نیروهای مسلح را داشتم. با شروع ردشدن سابقه بیمه تامین اجتماعی برای من، بیمه نیروهای مسلحم قطع نشد! و حتی مدتی بعد تمدید دفترچه‌ام هم انجام شد. اما تازگی متوجه شدم انگار امکان داشتن 2 بیمه وجود ندارد. آیا این مشکلی برای من به وجود می‌آورد؟ آیا وظیفه‌ای بر عهده من بوده که خودم بیمه را قطع کنم؟ و اگر بله، حال کدام بیمه را باید قطع کنم؟ آیا مشکلی برای سوابق بیمه کاریم پیش می‌آید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان از طریق بیمه موضوع را پیگیری کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید تامین اجتماعی فقط برای حقوق دریافت نمایید و برای درمانی از نیروهای مسلح استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متوجه شوند تخلف است و یکی خود به خود قطع می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که پدر شما این امر را از طریق بیمه پیگیری نمایند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر گاه مشخص شود شما دارای همسر یا اشتغال بوده اید، حقوق واریزی باید مستد شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق محل بیمه پدر پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط پدرتان باید با دفترچه خدمات درمانی شما تشریف ببرد دفتر الکترونیک ساتا اعلام کند که دخترم شاغل شده دفترچه خدمات درمانی اش را باطل کنید