مشاوره حقوقی رایگان - غیره محدوده بودن زمین

سلام و درود بنده یک قطعه زمین 200متری در روستا خریداری کرده ام هنگام خرید از نقشه دهیاری استعلام گرفتیم که به ما گفتن زمین محدود هست ولی اقدامم به نقشه پروانه کردیم بنیاد مسکن به ما میگه زمین غیر محدوده هست و باید زمین برود کمیسیون و کارشناس میفرستند برای زمین قیمت گذاری کند و از اون قیمت کارشناسی ما باید هشتاد درصد پول رو پرداخت کنیم به حساب جهاد که زمین برود برای کمیسیون و در صورت رای منفی حق اعتراضی هم نداریم الان با این اوضاع من چطوری میتوانم برای نقشه پروانه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زمین شما جز طرح هادی و
دارای کاربری مسکونی است شما باید در بنیاد مسکن درخواست صدور پروانه ساخت را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی نظریه کارشناس دارد تا بتوان راهنمایی دقیق کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق دستورات فوق عمل نمایید در صورتیکه مانعی نباشد صدور پروانه منهی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .