مشاوره حقوقی رایگان - کد ایثارگری

سلام وقتتون بخیر. پدرم در سال 65 تا 66 (یک و نیم سال )در منطقه سیستان و بلوچستان برا مقابله با اشرار جنگیدن و در کمیته انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی بودن میخواستم ببینم بهشون کد ایثارگری تعلق میگیره برا سهمیه کنکور بدرد بخوره؟

چون نیروی انتظامی بخش خودمون رفتیم گفتن اصلا چنین چیزی برا منطقه سیستان و بلوچستان نیست

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اگردرمنطقه عملیاتی بوده اند دریافت کدایثارگری امکانپذیرهست میبایست به یگان محل خدمت مراجعه کنید .

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ایثارگر در قانون به کسی اطلاق می‌گردد که برای استقرار و حفظ دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران و استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمنان داخلی و خارجی انجام وظیفه نموده و شهید، مفقودالاثر، جانباز، اسیر، آزاده و رزمنده شناخته شود.