مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دانشگاه افسری امام حسین

با سلام عرض ادب
بنده سال 1402 برای استخدام در سپاه و تحصیل در دانشگاه افسری امام حسین (ع) شرکت کرده بودم که به خاطر 10 تا ضربان قلب اضافی رد شدم گفتن استرس داری
سوالم این هست که آیا میتونم دوباره دانشگاه افسری سپاه ثبت نام کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید یا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست وبستگی به شرایط دفترچه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ثبت نام مجدد خواهید داست ولیکن پس از قبولی احتمال رد شدن در کمیسیون پزشکی وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوط است از آنجا پیگیری بفرمایید