مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل دختر بدون اطلاع پدرش

سلام من خانمی هستم که با دختر 20 ساله ام جدا از همسرم زندگی میکنیم دخترم سال قبل که دانشگاه قبول شد همسرم برای او مزاحمت ایجاد کرد که فرزندم ناچار به انصراف ازدانشگاه شد، مجدد کنکور داد و حالا در رشته و دانشگاهی دیگر تحصیل میکند، آیا ممکن است همسرم بتواند دانشگاه فرزندم را پیدا کند و وی را اذیت کند. ضمنا هچیک از اعضای خانواده ام نیز از رشته و دانشگاه فررندم اطلاع ندارند.لطفا راهنمای ام کنید خیلی نگران هستم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید