مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال زوج توسط زوجه از طریق اداره ثبت برای مهریه

با درود
اخیرا همسرم مهریه را از طریق اداره ثبت به اجرا گذشته و کلیه حساب های بانکی من را مسدود و ماشین را هم توقیف کرده است. منتظرم تا حکم دادگاه صادر بشه و با توجه به شرایط مالی که دارم تقاضای اعسار کنم. اگر درصورتیکه ایشان را طلاق ندهم، ایا بجز مبلغ ماهانه که از حساب کارمندی من برای پرداخت مهریه کم میشه، ماشین را هم مصادره میکنند یا اینکه ماشین از توقیف خارج میشه؟
سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

چه طلاق دهید چه ندهید ماشین توقیف میشود مگر وسیلت امرارمعاشتان باشد