مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر و مادر

سلام وخسته نباشید من زنی مطلقه50ساله هستم کارم راکه بیمه بودم دارم ترک می کنم آیامی توانم بیمه ی پدرم که سالهاست فوت شده اند بشوم. و اگر می توانم چقدر زمان می برد بعد از ترک کارم که بیمه و مستمری بگیر پدرم شوم چون با مریضی که دارم دیگر توانایی کار کردن ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شرایط بیمه شما مورد بررسی قرار گیرد که چند سال سابقه بیمه دارید چون اگر سوابق بیمه‌ای شما با توجه به سن شما بالا باشد مستمری به شما تعلق نخواهد گرفت و بایستی تقاضای بازنشستگی نمایید