مشاوره حقوقی رایگان - ارث از مادربزرگ

سلام وقت بخیر
مادر من زود‌تر از مادرخودش فوت کرده والان خاله هام همه ی ارث رو بالا کشیدن من میتونم ازشون شکايت کنم ارث مادر فوت شودم رو بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند چون زودتر مرحومه شده اند ارثی از مادرش که موخر از وی مرحومه گشته مستحق ارث نمی‌باشد.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.خیر.مگراینکه مادرتان خودش مالی داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر شما با توجه به اینکه قبل از مادرش فوت کرده از وی ارث نمی برد.
اگر مادرتان بعد از پدرش فوت کرده باشد و پدرش اموال داشته باشد می توانید نسبت به سهم الارث پدرش اقدام کنید.