مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه راننده که 70 مقصر و 30 درصد مقصر نیستم

سلام خسته نباشید من در سال 1400 تصادف کردم و به ستون راه ترابری زدم اولین کروکی 50 50 رای دادن بعد اعتراض کرد راه ترابری 30 70 شد من 6 تا دندم شکست پام شکست صورتم پاره شد بخیه زدن و اسیب های زیادی دیدن امسال 1403 دادگاه رای داد دیه من یوم الادا حساب میشه یا اینکه نسبت به همون سال1400 حساب میشه ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد