مشاوره حقوقی رایگان - حق پرستاری همسر جانباز 10 درصد اعصاب وروان

سلام من جانباز 10 درصد اعصاب و روان هستم و بازنشسته ارتش همسر اینجاب دیابت بالا و قلبش رو عمل باز کرده دیسک کمر یک بار هم قلبش رو انژو زده الان هم هر روز انسولین هر سه وعده و قرص برای دیابت و قرص برای قلبش و چربی بالا استفاده میکنه هر هفته نوبت دکتر داره و پارسال هم برج 5 سکته قلبی و مغزی کرد و مدت 6 دقیقه مرده بود و دکترا به وسیله شوک دوباره زنده اش کردن الان هم دیابت کل بدنش رو گرفته چشماش خوب نمیبینه پا درد شدید گرفته تنگی نفس گرفته کمر درد شدید داره اگه به موقع قرص ها شو نخوره یا انسولین نزنه فورا بی هوش میشه تمام نامه های دکتر و بیمارستان هم موجود داریم هر بیمارستانی که رفته نامشو داریم .خرم اباد .اهواز .تهران .الان پرونده واسش تشکیل دادیم تو بنیاد شهید و جانبازان واسه حق پرستاری خواستم بدونم ایا با این همه مریضی که داره ایا حق پرستاری بهش تعلق میگیره و چند بهش تعلق میگیره

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
حق پرستاری برای جانبازان بالای 25 درصد تعلق میگیرد.