مشاوره حقوقی رایگان - کارگرم یک ارتشی بازنشسته کارم را از من گرفته

سلام کارگر سنگ کاری هستم با یک ارتشی بازنشسته کار میکردم ایشان به عنوان کارآموز پیش بنده کار میکردند کار انباری پیدا کرده بودم کف و قر نیز قرار شد من مدتی کار کنم بعداز چند انباری قرارداد بنویسم در حین کار بنده کارآموز را فرستادم از انباری مسایل مصرفی بگیره ایشان رفتم با مهندس صحبت کرده و قرارداد را به اسم خود نوشته و به مهندس قول رشوه داده و مهندس هم با اون همکاری کرده پس از کار کرد 250 میلیون متوجه شدم قرارداد به اسم ایشان شده بنده 70 میلیون از جیب به کارگر ها دادم مهندس میگه هیچ کاری نمیتونی بکنی حتی شکایت بنده چه کار کنم پولی هم برام نمونده هرچه داشتم خرج کارگر کردم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید با اثبات ادعای خود مطالبه حق نمایید