مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح

با سلام طی 4 سالی ک ازدواج کردم همسرم همیشه من رو کتک میزنه و چند بار قهر کردم و خونه پدرم رفتم ولی باز برگشتم ولی برگه پزشکی قانونی ندارم و همسر من دو پرونده دعوا در دادگاه دارد چجوری ثابت کنم منو کتک میزد و شاهد هم محله ایهاش هستن ولی اونا نمیان شهادت بدن چیکار کنم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
اگر این موضوع توسط مامورین کلانتری صورتجلسه شده باشد و یا شاهدی داشته باشید که شما را کتک میزده است به استناد آن میتوانید به علت عسر و حرج نسبت به طلاق اقدام کنید،ضمنا عدم پرداخت نفقه نیز از موارد عسر و حرج می باشد که اگر نفقه ای به شما پرداخت ننموده باشد به استناد آن نیز میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مجدد بعد از این اتفاق شکایت کنید.برای اثبات شهود و فیلم دوربین و... حتما داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون دلیل امکان طلاق وجود ندارد.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید بهتر است توافقی جهت طلاق اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
لکن اگر شهودی وجود دارد از مقام قضایی طی لایحه تقاضای احضار و استماع شهود را بنمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر یک سال از ضرب وجرح نگذشته شکایت کنید و موضوع را اثبات کنید باید چند مورد حکم قطعی بابت این قضیه داشته باشید تا نتیجه بگیرید