مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت خانه

با سلام
حدود چند ماه گذشته 300 متر زمین از جانب مادرم بصورت قولنامه ای به نام من زده شد و قصد دارم مجوز ساخت بگیرم. منتها همسرم اصرار دارد که مجوز ساخت را به نام خودش بگیرد ایا چنین چیزی امکان‌پذیر است که زمین به نام زنی و مجوز ساخت به نام همسرش باشد و اگر چنین اتفاقی بیفتد چه حقی را برای همسرم در ارتباط با زمین بوجود می‌آورد لطفا راهنمایی بفرمایید که تبعات حقوقی این کار چیست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری پیگیری نمائید که آیا چنین امکانی وجود دارد یا خیر.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر مجوز ساخت باید بنام مالک زمین شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اخذ مجوز ساخت به تنهایی مشگلی ایجاد نمیکند اگر نگران هستید نوشته ایی هم در چگونگی این موضوع تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید به ایشان وکالت دهید تا مجوز بنام خودش بگیرد در اینصورت بر اساس مجوز میتواند اقدام به ساخت کند باید یک قرارداد بین خودتان بنویسید و حقوق مالک و کسی که مجوز دارد مشخص شود