مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما

با سلام اینجانب به مدت 12 سال در شرکت تعاونی مسکن زیر مجموعه وزارت جهادکشاورزی مشغول بکار بودم در این مدت حدود 75 ماه بیمه اینجانب حدفاصله سالهای 89 الی 93 و 1399 الی 1400 توسط کارفرما واریز نشده و بعد ازگرفتن حکم اجرای احکام ولی بعد از دو سال هنوز کسری بیمه اینجانب درست شده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بطرفیت سازمان مربوط طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضوراً از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از طریق اجرا و مسدودی حساب کارفرما اقدام نمایید.