مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

سلام و عرض ادب بنده 6سال است که ازدواج کردم و هنوز خونه ی خودم نرفتم شوهرم رو دوست دارم و نمی‌خوام زندگیم به هم بخورد طی این مدت همسرم در منزل ما بود و همیشه باهم بودیم تا 6 ماه پیش که مادرشوهرم با یک سری صحبت و دروغ نسبت به خانواده ی من و کاری کرد که پسرش از پیش من برود و با خانواده ی من ارتباطشو قطع کرد و دخالت های بیجایی تو زندگیمون کرد که باعث شد من اعتمادم رو نسبت بهشون از دست بدهم و با توجه به علاقم به ادامه ی زندگیم از شوهرم خواستم حق طلاق به من بدهد تا بروم با او زندگی کنم در غیر این صورت جدا شویم و الان 6 ماهه که شوهرم اصلا راضی نمیشود این کار رو برام انجام بده من هم چون می‌دونم مادرش نمیگذارد خیلی رو تصمیمم پافشاری میکنم تا جایی که دیگر حتی شوهرم رو از حتی دیدن هم محروم کردم ولی اون هم نه حق طلاق میدهد نه کار دیگر انجام میده و فقط سعی می‌کند من رو متقاعد کنه که کوتاه بیام و بدون شرط بروم تو خونش توروخدا راهنماییم کنین من فقط میخوام یک پشتوانه داشته باشم واسه نگرانیام

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام با مشاوره روانشناس بهتر است مشاوره نمایید اگر از طریق دادگاه خواسته باشید اقدام کنید مهریه را اقدام تا اهرم فشاری برای رضایت شوهر به موارد درخواستی شما شود ولی اقدام از طریق دادگاه امکان لج و لجبازی و دادخواست تمکین از ناحیه شوهر و ... خواهد بود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سوال حقوقی نیست. به مشاورین خانواده مراجعه فرمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از مشاور پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اینکه بخواهید باهرترفندی حق طلاق بگیرید این به هنر شمابرمیگردد ومانمیتوانیم کمکی دراین زمینه به شما کنیم. بهرحالاگر درطول این 6سال که توعقد بودید اگر باکره باشید حق حبس دارید ومیتوانید براتمکین به این حق اشاره کنید اگرباکره نیستید باید ازشوهرخود تمکین کنید اگر بلا تکلیف شمارارها کرده باید علیه وی دادخواست الزام به مقدمات عروسی وتهیه مسکن دهید همین.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید
اگر افاقه نکرد مهریه زوجه قابل مطالبه است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید به مشاوره روانشناس مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مذبور در حیطه کاری مشاوران خانواده است نه وکیل