مشاوره حقوقی رایگان - حمل مسافر افغانی

سلام.من 4 نفر افغانی از آژانس که شهر ساری استان مازندران هست سوار کردم ببرم اردوگاه مشهد که برن افغانستان.هر کدوم کارت سرشماری داشتن که تاریخ گذشته بود.من هم بی اطلاع بودم که تاریخ گذشته و فکر میکردم قانونی هست.اولین بار بود که مسافر افغانی سوار میکردم.و بین راه بازرسی جلوی مارو گرفت.و افغانی هارو خودشون بردن اردوگاه.و منو آزاد کردن ولی ماشین منو گرفتن.و گفتن دو سه روز بعد بیا برو دادسرا آزادش کن.ایا باید جریمه بدم؟یا اگر بدم باید چقدر جریمه بدم؟آیا ماشینم آزاد میشه یا چند ماه نگه میدارن؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
با توجه به اظهارات شما تصمیم با مقام قضایی مربوطه است .
موفق باشید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

رانندگان وسایل نقلیه ای که نسبت به حمل و نقل اتباع خارجی فاقد مدارک معتبر اقامتی در محورهای مواصلاتی بین شهری اقدام کنند، به جرم ارتکاب قاچاق انسان تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر مرجع محترم قضایی ملاک می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نظر مرجع قضایی حائز اهمیت است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اثبات کنید اطلاعی نداشته اید و دفعه اول است اصولا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون حکم وارد شده‌اند می‌توانید تحت عنوان ورود به عنف بدون دستور قضایی از طریق سامانه 127 پیگیری کنید