مشاوره حقوقی رایگان - جر و بحث

با سلام
بنده در بندر عباس زندگی میکنم و غیر بومی هستم
سه ماه پیش یک شخص ... برای خانواده ام مزاحمت ایجاد کرده و هنگامی که با ایشان جر و بحث میکردم تماس گرفته و از پایگاه بسیج نفر آورده و به تحریک آخوند ، بنده را مورد ضرب و شتم قرار دادند و حتی زخمی شدم از ناحیه پشت و کتف به من صدمه وارد شد ، پس از میانجی گری مردم که نگذاشتند آن ها من را بیشتر کتک بزنند رفتیم به خانه و شکایت نکردم پس از دو ماه همان شخص شماره خودروی من را به پلیس داده بود که برام پیامک توقیف خودرو به مدت پانزده روز آمد و پس از آن تقریباً یک ماه بعدش او را داخل مغازه ای دیدم و از او دلیل این مردم آزاری و خصومت شخصی با خودم را پرسیدم و یک خورده عصبی شدم و حرف‌هایی زدم و او در تلفن همراه خودش صدایم را ضبط کرده است
سوالم از شما بزرگواران این است که اگر علیه من کاری انجام دهد چطور میشود و چگونه دفاع کنم؟
ضمناً این شخص خیلی آدم خطرناک و پست و بی شرف و بی شرمی است و خیلی عقده ای است و در کل صفت نیک و خوبی ندارد
لطفاً راهنمایی بفرمایید که چی کار کنم تا از شر اون در امان و مصون بمانم؟
ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام درمورد ضرب وجرح حق شکایت کیفری دارید البته با مدرک
در مورد صدای ضبط شده دلیل نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است هجرت کنید همچو پیامبر عظیم شان اسلام

شما مرتکب جرم شده اید
همچنین آنان اگر ادله محکمه پسند دارید علیه آنان طرح شکایت نمایید بدیهی است باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید