مشاوره حقوقی رایگان - جلو انداختن وقت رسیدگی

درود بنده به علت اعتماد نابجا به خواهرم برگه سفید امضا دادم که ایشان با ترفند مبایعه نامه تنظیم نمود و با گرفتن حکم حقوقی دادسرا اقدام به تنظیم سند کرد بعد از آن بنده از دادگاه کیفری اقدام به شکایت کردم که ثابت شد جعل صورت گرفته و حکم تجدید نظر و قطعی صادر شد بعد از حکم دادخواست ابطال و الزام به تنظیم سند رسمی داده شد که دادگاه وقت را برای 3 ماه آینده تعیین نموده حال خواهرم در حال فروش ملک هست آیا راهی هست وقت رسیدگی رو جلو انداخت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست دستور موقت مبنی بر ممنوعیت نقل و انتقال بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای دستور موقت اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جعل ایشان اثبات شود هرگونه فروشی باطل است نگران نباشید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

از دادگاهذبخواهید تا زمان رسیدگی پرونده نقل انتقال متوقف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید درخواست دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال مطرح نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دستور موقت مبنی بر غیر قابل انتقال بودن ملک از دادگاه محترم بخواهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دادگاه تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال درخواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بهتر است،درخواست دستور موقت مبنی بر منع نقل وانتقال نمایید،زیرا معمولا روند دادرسی قابل تسریع نمی باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیشه جلو انداخت ولی دستور موقت دهید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دستور موقت بگیرید تا جلوی نقل و انتقال گرفته سوذ.