مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت ماده 56 آسانسور و خرابی آن

باسلام و عرض ادب.
در آپارتمان 4 طبقه تک واحدی زندگی میکنیم و مستاجر طبقه 3 طی یکسال باتوجه به اخطار به خود آن و مالک به علت استفاده ناصحیح از آسانسور و سوارشدن بیش از ظرفیت آن باعث خرابی و هزینه سنگین آن شده و حال نه مالک و نه مستاجر از خود سلب مسئولیت میکنند و مبلغ تعمیر را نمی‌پردازند. لازم به ذکر است تمامی رفتارهای ناصحیح مستاجر توسط دوربین مداربسته ضبط شده است. حال آیا از مالک و مستاجر میتوان بصورت همزمان شکایت کرد؟! ممنون

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

در صورت اثبات تقصیر و استفاده خارج از ضوابط ی‌توان خسارت وارده را مطالبه نمود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با مستندات و دلایل دادخواست مطالبه خسارت وارده بدهین