مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک

با سلام مادر بزرگم میخواهد سهم خود از خانه ای که هست را به نام بنده بزند در قالب صلح عمری
به دلیل اینکه ان خانه قولنامه ای و وکالتی هست و قول نامه ای خریداری شده ایا میتوان با صلح عمره ای که در بنگاه با وجود شاهدین امضا شده کار کرد و بعد از فوت مادربزرگم این صلح نامه قانونی هست که به طور خودکار ان سهم مادربزرگم به نام من بخورد و به مشکل ورثه برنخورم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام لازم هست در دفتر اسناد رسمی صلح نامه را تنظیم کنید تا درآینده دچار مشکل نشوید