مشاوره حقوقی رایگان - تعديل مهريه

با سلام
من يه كارمندم هر 8 ماه سكه ميدادم كه از 10 ميليون شد 16 ميليون بعد از يكبار اعتراض 8 ماه تبديل به 10 ماه شد. در ضمن حضانت بچه 10 ساله ام هم با منه،
باتوجه به گرون شدن چند باره سكه كه امروز شده 43.800 ميتونم در خواست تعديل بدم يا حتي درخواست به پرداخت يه مبلغ نقدي ثابت بدم؟
آيا امكانش هست؟
مگه امسال چقدر حقوقمون زياد شده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید دوباره اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما مجدداً می‌توانید دادخواست تعدیل مهریه دهید تا مدت اقساط زیادتر شود منتها سکه قابل تبدیل به وجه نقد نیست مگر با رضایت همسرتان‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعدیل حق شماست و تصمیم با قاضی ست