مشاوره حقوقی رایگان - دختر متواری از خانه

سلام خسته نباشید من در فضای مجازی یک شب با یه دختر آشنا شدم و اون گفت که بریم بیرون دور بزنیم حال من بد هست من هم بعد یک مقدار اصرارش قبول کردم و بردمش بیرون و واقعا حالش بد بود و بهتر شد و روز بعد زنگم زد که بیا من رو برسون رسوندمش و متوجه شدم که از رفتاراش که دختر فراری هست و میخواستم بدونم آیا ممکنه برای من که این یک روز باهاش در ارتباط بودم مشکلی پیش بیاد؟ و من اصلا نمیدونستم فراری هست و خودش هم اعتراف نکرد به این موضوع ولی خودم متوجه شدم و مطمئن هستم و میخواستم بدونم نیاز به گزارش چیزی هست که بدهم یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان‌پذیر است با بانک نیز صحبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما جرمی شکل نگرفته است نیاز به اقدام خاصی در حال حاضر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است که قطع ارتباط کنید و پاسخش را ندهید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شما طبق گفته خودتان شما جرمی انجام نداده اید _سریعا قطع رابطه ببرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا این لحظه جرمی به وقوع نپیوسته است.
پیشنهاد بر این است که با این دختر قطع ارتباط بنمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به گزارش نیست،در صورتی خطایی ننموده اید، نگران نباشید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.