مشاوره حقوقی رایگان - سفته و مبلغ 2برابر

سلام. بنده مبلغ 20میلیون تومان بدهکارم و طلبکار الان شکایت کرده وتوقیف خودرو اقدام کرده 40میلیون تومان می خواد بده رضایت بدم بروخودرو ترخیص کن 5 ماه هست پول داده 20 تومان اضافه می خوادمیگه سفته دوبرابرامضاکردی وانگشت زدی
سوال می کنم میگن سودش هست از22آبانماه تااول فروردین نزول وبهره باید40میلیون تومان بدی رضایت بدم 20روزهست خودرو400میلیونی من پارکینگ هست .می تونندبگیرندیانه لطفاراهنمای کنید.ممنونم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول جرم ربا مطابق ماده 595 قانون مجازات اسلامی است لذا ایشان مستحق مبلغ واقعی طلب است و مازاد بر آن مطابق مفهوم ماده 265 قانون مدنی ایفای ناروا بوده و باید مسترد گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم محکومیت صادر شده باشد باید اجرا بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون ایشان مبلغ واقعی طلب می‌تواند مطالبه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت قطعیت حکم، بایستی به اجرا گذارده شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام احترام شرایط نزول مشخص شده در قانون باید بررسی کنیم که به پرونده شما نزدیک هست یا خیر

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت قطعیت دادنامه باید مفاد حکم اجرا شود مگر اینکه ربوی بودن معامله را در دادگاه کیفری اثبات نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید