مشاوره حقوقی رایگان - استعفای نیروی پیمانی

با سلام، من کارمند پیمانی مرکز بهداشت هستم و در ازمون آموزش و پرورش قبول شدم الان مرکز بهداشت با استعفای من موافقت نمی که و من هم فرصت کمی دارم تا مدارک رو تحویل اموزش و پرورش بدم میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین حین استخدام سازمان مربوطه است با توجه به تعهدات شما عمل می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قوانین استخدامی لحاظ شود می‌توانید استعفا دهید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اگر پیمانی باشی طبق ماده 6 آیین نامه پیمانی حق فسخ یک طرفه و لغو قرارداد پیمانی را خواهید داشت در صورتی که این موضوع را نیز نپذیرند لاجرم باید ترک خدمت نمایید تا در کمیسیون رسید تخلفات لغو قرارداد پیمانی شما صادر شود