مشاوره حقوقی رایگان - گزینشی

سلام خسته نباشید
آیا کسی که برود در دانشگاه نظامی سپاه بخاطر خانواده اش او را اخراج می‌کنند یا خیر
مثلا کسی باشد برود داخل دانشگاه سپاه و 2سال از دانشگاه اش بگذرد و بعد مثلا خانواده او چادری نباشد آیا فرزند آن ها که داخل دانشگاه سپاه است اخراج می‌شود یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نمی‌توان اظهار نظر نمود به مرجع مربوطه مربوط است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوطه است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بسته به نظر نیروی رسیدگی کننده خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این گوته قضیه ها و موارد را گزینش تعیین صلاحیت در ارگان مربوطه وجود دارد که هر کدام از مراحل دارای امتیازبندی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال شما حقوقی نیست وبه شرایط مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوطه است

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. سوال شما جسارتا بار حقوقی ندارد لطفا از مسولین عقیدتی، گزینش و اطلاعات سپاه و دانشگاه ان مرجع پرس و جو فرمایید. از نظر حقوقی هر کس مسول اعمال خویش است،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که در این ارتباط مشکلی پیش نخواهد آمد.