مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن فرزند توسط پدر و مادر

سلام خسته نباشید
من واقعیتش 17 سالمه پسر هم هستم
از بچگی پدر و مادرم به طرز شدید من و برادرم رو میزدن از چاقو زیر گلو گذاشتن تا سیخ داغ بدترین فحش ها
ولی خب تحمل کردیم برادرم از من بزرگتر. بود و همیشه از خونه فراری بود تا جایی که میتونست الان که کلا جدا شده ولی من هنوز تو این وضعیتم
حتی از کل فامیل بهشون میگفتن انقدر نزنید این بچه ها رو
واقعا دیگه تحملش رو ندارم
میخوام از خودم دفاع کنم به طور قانونی هیچ طوره هم درست نمیشن نه پیش مشاور میروند و نه کوتاه میان
بعضی موقع ها میگم که میرم کلانتری میگم
میگن برو ببینم چه غلطی می‌خوان بکنند
همیشه بدترین حرف هارو زدند
و از لحاظ روحی و جسمی دیگه نمیتونم تحمل کنم و دنبال راه حل هستم
برای شکایت چی کار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید 123 اما با توجه به اینکه شما به سن قانونی نرسیده‌اید اگر بخواهید شکایتی مطرح کنید باید از طریق والدینتان صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بالای 15 هستی و می توانی در دفتر خدمات قضایی شکایت ضرب و جرح و توهین کنی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اورژانس اجتماعی با شماره 123 اقدام نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است این موضوع را با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تحت عنوان موارد خشونت خانگی در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت شکایت می توانید به دفتر دادستانی مراجعه کنید.
با شماره 123 اورژانس اجتماعی نیز می توانید تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع باید بررسی و مشاوره صورت گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به سامانه 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را به جدیت پیگیری کنید و درخواست نمایید که شما را از والدین جدا کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی اگر کاری نکردند حضوری برو بهزیستی اگر کاری نکردند به همسایه ها بگو استشهاد محلی تهیه کنند بعد با استشهادیه برو کلانتری تا اعزام کنند به پزشکی قانونی بعد برو دادسرای محل شکایت کن البته از بهزیستی هم شکایت کن که کاری نکردند اگه اجازه ثبت شکایت را ندادند برو دفتر رییس دادسرا که جانشین دادستان است خلاصه از دادسرا بیرون نیا تا شکایت شما را ثبت کنند
اگه گفتند تو هنوز 18 ساله نشدی بگو اون برای مدیریت مالی است نه دفاع از خود در مقابل ظلم