مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

با سلام همسرم به خاطر جرایم حین درگیری ک با مست زد تو صورت یک نفر و فکش شکست به دوسال حبس تعزیری از جنبه عمومی و جنبه خصوصی هم دیه بریدن ک تعدیل درخواست دادیم چون چیزی نداره بخاد پیش پرداخت بده سرباز الان 4 ماه داخل زندان هست و شاکی رضایت نمیدهد ایا امکان ازادی و تبدیل حبس یا ازادی مشروط میتونه درخواست بده یا نه باید دوسال کامل جرم و بکشه اگه راهی هست براازادی راهنمایی کنید ازادی مشروط میتونع بزنه اولین بار هست میره زندان

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام ،با گزارندان یک سوم حبس میتونن درخواستهای تخفیفی رو مطرح کنند مثل درخواست تعلیق با حتی آزادی با پابند ولی باید رضایت شاکی نیز جلب گردد