مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون شماره موتور

سلام من حدود هشت ماه پیش خودرو کامیونت کاویان به قیمت 850ملیون تومان از نمایشگاه خریدم وچون قرار شد هفته آینده بریم تعویض پلاک گفتند قولنامه امانت اینجا هست تا کارهای تعویض پلاک انجام بشه بعد بمن تحویل بدهند، بعد از چند روز تماس گرفتند که ماشین رو بیار یکروز اینجا تا شماره سیلندر رو که عوض کردند دستکوپ کنند بعد بریم تعویض پلاک که با مخالفت من قرار شد لااقل بصورت قانونی شماره گذاری کنن ابتدا قبول کردند ولی چندین ماه گذشته و کاری انجام ندادند میخواستم بدونم میتونم معامله رو فسخ کنم وضرر و زیانم رو طلب کنم آخه بر خلاف گفته هاشون میل لنگ ماشین نیز استاندارد نبود و بعد از یکماه موتور گرفت و بالای 100تومان خرج تراشید .
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ است
و شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ قرارداد را مطرح نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما دادخواست فسخ وعودت ثمن معامله به علت معیوب بودن به انضمام خسارات قانونی را مطرح کنید احتمالا به مشاوره وکیل نیاز دارید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه خسارت طبق فاکتور شهود کارشناس بدهین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد خیار تدلیس علیه فروشنده مطالبه فسخ و خسارت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جهت دریافت پاسخ و راهکار قانونی مناسب ابتدا باید متن قرارداد توسط وکیل بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر به گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم اطلاع در زمان قرارداد، حق فسخ دارید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

اگر در قرارداد شرط باشه بله میتونین

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

برای پاسخ دادن به اینگونه سوالات بهتر است با یک وکیل مشاوره نموده و اصل مبایعه‌نامه خود را به ایشان نشان دهید ا بهتر و اصولی‌تر شما را راهنمایی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول؛ دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی گردد.
در وهله دوم؛ با توجه به نظریه کارشناسی و با عنایت به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین در ابتدا اظهارنامه فسخ را ارسال نمائید و متعاقب آن، دادخواست فسخ را به ثبت برسانید.