مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقتتون بخیر
چند روز پیش با از طریق سایت آگهی با شخصی با هویت نامعلوم تماس گرفتم برای کار
و آن شخص گفت که این آگهی برای خرید سهام ارز دولتی است و اینگونه شرخ داد که ما ارز دولتی شما رو میخرم ب قیمت 10ملیون
و بعد از گذشت چند روز با آن شخص ملاقات داشتم .و مدارک من از جمله شناسنامه و کارت بانکی و سیم کارت
را گرفت تا ب گفته آن شخص حساب ارزی باز کند .
الان نزدیک 20روزی هست که مبلغ های بالا وززادی ب کارت من واریز شده است و من نمی‌دانستم .
تا اینکه یک نفر بهم زنگ زد و گفت که شماره منو از بانک گرفته و شما 20میلیون از من کلاهبرداری کرده آید
با این حساب من باید چیکار کنم تا تبرعه بشم .
لطفا راهنمایی کنید .با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بلافاصله به بانک مراجعه و حساب خود را ببندید
و شکایت نمایید
و