مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی

سلام به نظرشمامن بایدچه اقدامی برای مرخصی شوهرم بکنم شش ونیم ماهه که زندانه مرخصی هم بهش داده نمیشه منم که شرایطشو ندارم برم ازاین شهربه زندان

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. به اجرای احکام مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید به دادیار ناظر زندان مراجعه و درخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌تواند جهت تحمل کیفر درخواست انتقال به زندان نزدیکتر به محل اقامت خود نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درخواست مرخصی توسط شخص مدد جو انجام می‌شود شما میتوانید به میزانی که قاضی ناظر زندان اعلام می نماید برای تامین وثیقه اقدام نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با معاونت زندان و قاضی ناظر زندان در میان بگذارید تا بررسی شود

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام در صورت تمایل مشاوره رزرو و دقیق اینکه میزان حبس چقدر هست و موضوع چیست توضیح دهید تا قابل راهنمایی باشید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. مدارک پرونده بررسی شود می توان کمک کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق قاضی ناظر زندان و قاضی اجرای احکام پیگیری کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

با توجه به مدت محکومیت و مدت حبسی که سپری شده میتونین تقاضای پابند، تقاضای آزادی مشروط و ... مطرح کنین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با قاضی ناظر زندان و اجرای احکام مربوطه رایزنی نمایید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

شما باید ابتدا شرایط مرخصی را فراهم نمایید به عنوان مثال قرار وثیقه لازم را در اجرای احکام بسپارید همچنین می‌توانید در شهر مذکور به وکیل دادگستری وکالت دهید تا این امور را برای شما انجام دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق قاضی اجر و احکام موضوع را پیگیری نمایید