مشاوره حقوقی رایگان - رمز ارز

سلام، وقت بخیر
من چند مدت پیش یه مبلغی قرار شد بدم به کسی که ترید میکنه و اون هم سود بده، انتقال پول از طریق ... و به ولت اون طرف بوده و اسمی از طرف نیست ولی یک بار سود واریز کرد و بعد مدتی گفت رباتی که ترید میکرده قاتی کرده و کل سرمایه از بین رفته. من میتونم از ایشون شکایت کنم چون مبلغ به اسم اون واریز نشده و فقط یک ولت بوده و بعد اینکه ایشون یک بار هم سود واریز کردن و چت های تلگرام رو هم که همه مکالمات بوده پاک کردن.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه واریز به حساب طرف انجام شده یا مدرک پرداخت دارید بعد از ارسال اظهارنامه دادخواست مطالبه وجه بدید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه وجه با فیش ها واریزی بدهین

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا رسیدگی شود ولی همواره نتیجه ایی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

علیه دریافت کننده وجه شکایت مطرح نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت ولیکن مدارک اثباتی شما ضعیف است.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد وجه به استناد فیش واریزی طرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شکایت کنید تا فتا بررسی کند

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

با توجه به اینکه پول خود را از طریق ولت واریز کرده‌اید قابل پیگیری نخواهد بود ولی می‌توانید به وسیله دو شاهد و همچنین مبلغ واریزی ایشان به عنوان سود به شما طرح شکایت کنید و احتمالاً به نتیجه خواهید رسید